Nieuws Feed via AD.nl

Nieuwe bril van Apple laat apps zweven

Voor het eerst sinds negen jaar heeft Apple een compleet nieuw product gepresenteerd. Het gaat om een speciale bril die apps voor de ogen laat zweven. [...]

Eurostar houdt hoop na topoverleg met ProRail en ministerie

Eurostar blijft optimistisch dat de snelle trein van Amsterdam naar Londen vanaf juni 2024 toch kan blijven rijden tijdens de renovatie van Amsterdam CS. Dat laat de vervoerder weten na topoverleg maandagmiddag met ProRail, NS en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. [...]

Voor taaie Steven Kruijswijk wacht wéér een zware mentale en fysieke strijd na val in Dauphiné

Hij kreeg al veel voor zijn kiezen in zijn lange loopbaan. Voor Steven Kruijswijk wacht weer een lange revalidatie na een zware val in Criterium du Dauphiné. De routinier van Jumbo-Visma brak zijn sleutelbeen en liep een bekkenfractuur op. Weg Tour, waar zijn rol juist zo belangrijk was. Wilco Kelderman vervangt hem in de Tourploeg. [...]

Prins Harry zorgt voor irritatie in rechtszaal: ‘Dit is pure tijdsverspilling’

Prins Harry (38) is op Britse bodem vanwege een rechtszaak die hij samen met enkele andere beroemdheden heeft aangespannen tegen de Mirror Group Newspapers (MGN). Journalisten zouden telefoons hebben gehackt. Maar op de eerste dag van het proces zorgde de hertog van Sussex vooral voor irritatie. ,,Dit is pure tijdverspilling.” [...]

‘Kabouter Buttplug’ is kennelijk geen probleem, maar een zwarte vrouw op Nikes wel

Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt. [...]

  • Home Je vriend komt te snel klaar? Op deze manier maak je het bespreekbaar

Je vriend komt te snel klaar? Op deze manier maak je het bespreekbaar

Soms wordt er net gedaan of seks alleen maar iets voor mannen is. Vrouwen doen er soms een beetje geheimzinnig over en praten er liever niet over. Maar we weten allemaal natuurlijk wel beter. Sla maar eens een vrouwenmagazine open en je leest de wildste verhalen over seks.

Het kan ook niet anders dan vrouwen seks ook lekker moeten vinden, het is immers een activiteit voor minimaal 2 mensen. Maar wat nu als je amper van de seks kunt genieten omdat je heeft hij last van te snel klaarkomen? In dit artikel geven we je enkele tips.

Waar komt het door?

Als je vriend te snel klaarkomt, dan is dat best wel een flinke domper. Als je bijvoorbeeld na een lange dag werken op kantoor thuiskomt en eens lekker verwent wilt worden, dan kan het snelle klaarkomen van je vriend ervoor zorgen dat je niet aan de ontspanning toekomt. Hierdoor kan de stress zich gaan opbouwen in je lichaam en we weten allemaal dat stress zeer ongezond voor je is.

Heb je jezelf echter wel eens afgevraagd waar het snelle klaarkomen van je vriend door zou kunnen komen? Maak dit eens bespreekbaar. Misschien heeft hij wel heel erg veel stress op het werk of is er iets anders dat hem dwarszit. Het snelle klaarkomen zou zomaar eens een symptoom voor iets anders kunnen zijn. Bespreek dit gewoon eens. En als je het niet zo op de man af wilt vragen, kun je natuurlijk ook eens met een omweg wat vragen stellen.

Wat kun je er nu eigenlijk aan doen?

Als je het bespreekbaar hebt gemaakt met je vriend, dan kun je ook naar een oplossing zoeken. Behalve natuurlijk als je vriend zo koppig is dat hij niet eens wil toegeven dat er een probleem is. In dat geval wensen we je heel erg veel sterke toe ;-).

Je zou eens kunnen kijken naar een condoom met een verdovend middel binnenin. Je vriend is namelijk niet de enigste die snel klaarkomt in de slaapkamer, meer mannen hebben hier last van. Er zijn condooms op de markt waar je vriend het een stuk langer mee kan volhouden. Hij krijgt simpelweg minder impulsen binnen tijdens de seks en dit kan ervoor zorgen dat hij het veel langer vol zal kunnen houden.